Kjære kunde og samarbeidspartner!

Vi startet året som Interlog og avslutter det som SmartLevert – en del av SmartRetur gruppen. Vi har fått ny administrerende, Jacob Nygaard, og har flyttet til Langhus sammen med SmartRetur. Vi har en litt ny organisering og noen nye prosesser og produkter. Dessuten har vi blitt en del av spennende nordisk konsern som tenker miljø og stordriftsfordeler for alle sine kunder.

Et produkt vi er ekstra stolte over, og som vi mener SmartLevert er ganske unike på, er taktisk lagring i container – eller det vi kaller Peak Season Storage. Veldig kostnadseffektivt, og selvfølgelig 100% fleksibelt med tanke på hvor lenge, hvor mye og hvor du ønsker å lagre. Les mer om det her; www.smartlevert.no .

Vårt viktigste fokus også i 2020 er å løse dine oppgaver så sømløst og effektivt som mulig. Men vi blir ikke bedre enn de tilbakemeldingene vi får. Hvis vi kan ønske oss noe for det kommende året, så er det en enda tettere dialog rundt hvordan din hverdag kan bli enklere. Vi skal være din Fixit, så sett oss på prøve! Så skal vi være tydelige og løsningsorienterte tilbake. Som Smartlevert har vi et langt bredere produktspekter enn du kanskje vet om i dag.

Vi er glade og takknemlige for å være på ditt lag! Som din partner ønsker vi å takke for tilliten, og ser frem til nye spennende oppgaver i året som kommer.

 

Vi ønsker deg en fredelig høytid og et godt Nyttår!

Julehilsen fra alle oss i SmartLevert

Flere artikler