Om Smart Levert

SmartLevert er et norsk container- og logistikkselskap, som med skreddersøm, fremtidsrettede løsninger og smart teknologi daglig hjelper sine kunder med å gi dem økt kontroll, lavere kostnader og et mindre miljøavtrykk. SmartLevert holder til på 5 lokasjoner i Norge og Litauen. Å smarte opp logistikken skal lønne seg for deg og miljøet!

 

Avdelinger

Hovedkontor – Langhus

Vår administrasjon og ledelse sitter på hovedkontoret på Langhus.

Transportavdeling – Langhus

På Langhus sitter vår transportavdeling sammen med SmartRetur, noe som gjør integrasjon av forskjellige prosjekter og tjenester lettere.

Containerutleie – Oslo Kongshavn

Med leie av containere for både store og små bedrifter, kan du spare penger og bekymringer når leveranser og sesonger ikke sammenfaller 100%. Vi har egne containerdepot i Oslo, Drammen og Larvik, eller du kan ha containere stående hos deg. Vi leverer omlast fra 40 fots sjøcontainere til våre 45 fots lagercontainere, i tillegg til terminaltjeneste og transportkoordinering – alt etter dine ønsker.

Container spesifikasjoner:
45 fots HCPW, med 13.56 m lengde, 2,44m bredde og 2,69m høyde. Dette gir deg 90 kubikk med værtett og sikker lagring, nok til 33 Europaller.

Lager – Bjørkelangen

På Bjørkelangen har vi et moderne lager og logistikksenter, sentralt plassert i Norge og med fleksible løsninger for deg som ikke har tid eller plass selv. Det er kostnadsbesparende å bare betale for det du trenger, og med våre avtaler med en mengde forskjellige transportører kan vi også vise deg hvordan du får de beste prisene på transport. Vi tilbyr lagerhotell, import, lossing, lagring, plukk&pakk og distribusjon.

Lageret er på 8436m2.
Takhøyde 3 – 18,5m – 1842 BTA høytlager, 547 BTA plukklager, 4605 BTA produksjonshall, Mesanin: 800 BTA lager.

9300 palleplasser, 200 palleplasser i dybdestablingsreoler. 4700 hyllereolplasser, 875 plasser i gjennomstrømningsreoler.

Logistikksenter – Klaipeda (Litauen)

Vår hub i Klaipeda har moderne og tilpassede Warehouse- og Transport Management Systemer, noe som gjør at innhenting hos leverandører og ukentlige leveringer til alle typer destinasjoner i Norge er enkelt, kostnadsbesparende og miljøeffektivt.

Velg avdeling: